توسعه گردشگری سلامت با کمک طب سنتی چینی در کشور چین

 برای توریسم درمانی که گاهی از آن با عنوان توریسم سلامت یا گردشگری سلامت نام برده می‌شود، تعاریف گوناگونی بیان شده است. سازمان جهانی گردشگری (WTO) به‌طور خاص، گردشگری سلامت را چنین تعریف می‌کند: استفاده از خدماتی که به بهبود یا افزایش سلامتی و افزایش روحیه فرد (با استفاده از آب‌های معدنی، آب و هوا یا مداخلات پزشکی) منجر می‌شود و در مکانی خارج از محل سکونت فرد (که بیش از ۲۴ ساعت است) به طول می‌انجامد. مقوله‌ی گردشگری سلامت فراتر از گردشگری درمانی است. آب‌های گرم و معدنی و لجن درمانی همراه با امکانات طبیعی نیز شامل مقوله‌ی گردشگری سلامت است. شعار جهانی توریسم سلامت، امکانات و خدمات در حد کشور‌های جهان اول یا پیشرفته و قیمت‌ها و هزینه‌ها در حد کشور‌های در حال توسعه و جهان سوم است.

به گفته چاینا دیلی لی جیانگینگ، یکی از مقام‌های اداره پزشکی طب سنتی چین، گردشگری سلامت یکی از گردشگری‌های پررونق امروزی است.

فدراسیون جهانی انجمن‌های پزشکی چین اعلام کرد که یک کمیته ویژه برای ترویج سلامت گردشگری TCM در سراسر جهان ایجاد شده است.

گردشگری طب سنتی چین (TCM) با آشنایی گردشگران با روش‌های طب سنتی چینی و مراقبت‌های بهداشتی مانند طب سوزنی و روش‌های بادکش بدن می‌پردازد.

گردشگری سلامت، روشی مفید برای معرفی طب سنتی چین به جهانیان است تا افراد بیشتری در کشورهای مختلف از آن بهره‌مند شوند.

چین با ۱۳۸ میلیون گردشگر در سال ۲۰۱۶، یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مسافران بین‌المللی بوده و است و امکان توسعه گردشگری سلامت بر اساس طب سنتی چین را فراهم می‌کند.

ظرف سه سال آینده در ۱۰ منطقه، ۱۰۰ پایگاه گردشگری طب سنتی چینی TCM در این کشور راه‌اندازی خواهد شد.

از سال ۲۰۱۱ تاکنون پکن و هینان در این زمینه پیشرو بوده‌اند.

Comments

Popular posts from this blog

برنامه 20 میلیارد دلاری دولت فرانسه برای نجات گردشگری

اصلا شب از این مکان ها دیدن نکنید(1)

چند تمرین برای سلامت کمر